Zapoznaj się z opiniami naszych klientów:Średnia opinia: 9.3

9/10 Johann 02 grudzień 2020 Booking.com Opinia o Hotelu: Die Lage des Hotels zum Eingang in das KZ Auschwitz könnte nicht besser sein. Das Personal ist freundlich und unkompliziert. Die Atmosphäre war sehr angenehm. Die Zimmer sind geräumig und gut ausgestattet. Das Frühstück war coronabedingt etwas eingeschränkt.
10/10 stephan.on.the.way, de 12 listopad 2020 Booking.com Opinia o Hotelu: Das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend. Die Suite war sehr gut geschmackvoll eingerichtet. Wer sich die Gedenkstätte Auschwitz ansehen möchte, kann hier übernachten und dann direkt über die Straße zu diesem emotional sehr bewegenden Ort laufen. Leider hat die Heizung in der Suite nicht funktioniert und es war dadurch etwas frisch.
10/10 Andreas, Belgia 17 październik 2020 Booking.com Opinia o Hotelu: Alles dik in orde, goed ontbijt, propere kamers en uitstekende service prijs kwaliteit (Wszystko w porządku, dobre śniadanie, czyste pokoje i doskonała jakość usług)
4/5 maarew photo 14 październik 2020 Google Opinia o Hotelu: Bardzo sympatyczna i kompetentna obsługa, zarówno na recepcji, jak i w restauracji. Pokój duży, czysty i schludny, spora i ładna łazienka. Centrum fitness sprowadza się do nienajlepiej wyposażonej siłowni, za to zlokalizowanej w podziemiach i dzięki temu czynnej całą dobę. Jedzenie w restauracji niezłe, śniadanie w formie bufetu, przyzwoite, jest w czym wybierać.
9/10 Frank, De 12 październik 2020 Booking.com Opinia o Hotelu: Sehr nettes Personal. Frühstück sehr gut. (Bardzo miła obsługa. Śniadanie bardzo dobre)
5/5 Szymon 09 październik 2020 Google Opinia o Hotelu: Nocuje w wielu hotelach i ten oceniam naprawdę wysoko. Obsługa kompetentna i zawsze uśmiechnięta. Wygodne pokoje, pyszne śniadanie, duży parking.
0/10 Piotr 04 październik 2020 Booking.com Opinia o Hotelu: Pracownik w recepcji uśmiechnięty, pomocny i bardzo miły. Pani kelnerka w restauracji szybka, uśmiechnięta i przemiła. Obiad wyśmienity. Śniadanie różnorodne i przepyszne. Tak w pokoju jak i w całym hotelu czyściutko. Naprawdę. Duża łazienka. Parking przy samym wejściu. Byliśmy w wielu miejscach, ale jesteśmy pod wrażeniem. Polecam wszystkim ten hotel. Może tylko to, że w pokoju nie zmieniono karty dań restauracyjnych. Bo jak się okazało były z poprzedniego tygodnia. Jednak nie jest to żadnym minusem. I tak polecam odwiedziny w tym hotelu.
5/5 Jan / Ostrów Wielkopolski 02 październik 2020 TripAdvisor Opinia o Hotelu: Wybrałem ten hotel ze względu na lokalizację aczkolwiek całokształt oceniam dobrze. Obsługa uśmiechnięta, pomocna, pokoje przestronne i czyste. Wyspałem się, zjadłem dobre śniadanie i o to dokładnie chodziło.
10/10 Janusz / Szczecin 02 październik 2020 Booking.com Opinia o Hotelu: Bardzo czysty pokój , przemiła i pomocną obsługa . Śniadania pomimo pandemii w bardzo smaczne i różnorodne.
5/5 Sara / Warszawa 02 październik 2020 Google Opinia o Hotelu: Hotel w bardzo dobrej lokalizacji, przytulne i czyste pokoje. super śniadania. Zdecydowanie polecamy 👍🏻😉
5/5 Denise 01 lipiec 2020 Facebook Opinia o Hotelu: Beautiful hotel, clean and big rooms, delicious breakfast and nice staff! Thank you!
5/5 Apostolo Ricardo 27 październik 2019 Facebook Opinia o Hotelu: EXCELENTE hotel, atendimento perfeito, comida maravilhosa e a acomodação MUITO boa. recomendo
5/5 Łukasz 12 październik 2019 Google Opinia o Hotelu: Czysto i przyjemnie. Miła obsługa. Dobre śniadania i ogólnie jedzenie w restauracji.
5/5 AdamKo 07 październik 2019 Google Opinia o Hotelu: Bardzo ładny, czysty hotel. Obsługa szybka pomocna, miła. Pokój i łazienka czysta. Żadnych nie pożądanych zapachów. Pokoje ciche (brak odgłosów sąsiadów), ładnie wykończone. Materace \"nie wyleżane\", pościel czysta bez zapachów (oczywiście na +). Śniadania smaczne, pieczywo zawsze świeże. W pokoju działająca (bez zapachów) klimatyzacja z prostą obsługą. Jedyny minus to odstająca tapeta w pokoju (ale to chyba szczegół). Pobyt w hotelu na duży plus. Wrócę tutaj na pewno
4/5 JaMiKra 15 luty 2019 TripAdvisor Opinia o Hotelu: Dobra i wygodna lokalizacja w pobliżu Muzeum Auschwitz Hotel jest prawie dokładnie na przeciw Muzeum, stąd 5 min piechotką. Wygodny naziemny i duży parking. Przemiła obsługa Pań na recepcji. Pomogły mi w rezerwacji biletu i wydrukowały go. Pokoje bardzo wygodne i obszerne, urządzone nowocześnie. Wygodna i duża łazienka. Śniadanie smaczne choć niezbyt bogate jak na 4*. Ja narzekać nie będę bo łakomczuchem nie jestem ale goście przyzwyczajeni do polskich 4* mogą czuć się nieco zawiedzeni - stąd ocena \"tylko\" bardzo dobra. Jak będzie okazja to chętnie tu wrócę
5/5 Warsaw Limousine Service 01 grudzień 2018 TripAdvisor Opinia o Hotelu: \"Witam serdecznie, jak byłem to piszę;) Hotel super, dla mnie lokalizacja naprzeciwko Muzeum Auschwitz nie jest ważna ale na pewno nie przeszkadza.Hotel widać że nowy, siłownia 24h! Obsługa, super uśmiechnięta. Śniadania jak na 4* W skali do 10, dam 7. Pokój, łazienka super! Materace bardzo wygodne a mam problemy z plecami więc wyczuwam...moment. Polecam, polecam i ja wrócę na pewno. Ja albo ktoś z Warsaw-limousineservice.pl:)\"
9.3/10 Łukasz / Rawicz 21 czerwiec 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Znakomicie położony obiekt, dający wiele możliwości zwiedzania. Niezwykle sympatyczny i kompetentny personel służący na każdym kroku pomocą.
5/5 Jan / Kraków 25 maj 2018 TripAdvisor Opinia o Hotelu: wygodnie Wybrałem ten hotel ze względu na lokalizację aczkolwiek całokształt oceniam dobrze. Obsługa uśmiechnięta, pomocna, pokoje przestronne i czyste. Wyspałem się, zjadłem dobre śniadanie i o to dokładnie chodziło
4/5 Maciej 11 styczeń 2018 TripAdvisor Opinia o Hotelu: CISZA I WYGODA Hotel godny polecania dla osób które cenią sobie wygodę i nowoczesny wystrój. Hotel z ładnymi pokojami dosyć przestronnymi z miejscem do pracy, parking jest przestronny a wi-fi działa bez problemu. Jedynym problemem w tygodniu jeżeli śpicie od strony magazynów jest hałas panujący rano ponieważ są tam hurtownie i jest głośno. Śniadania są w formie bufetu i każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa miła i pomocna, bardzo polecam ****.
Powered by  HS
Telefon
Telefon
Rezerwacja
Rezerwacja
Dojazd
Dojazd