Zapoznaj się z opiniami naszych klientów:Średnia opinia: 9.3

10/10 Andreas, Belgia 17 październik 2020 Booking.com Opinia o Hotelu: Alles dik in orde, goed ontbijt, propere kamers en uitstekende service prijs kwaliteit (Wszystko w porządku, dobre śniadanie, czyste pokoje i doskonała jakość usług)
4/5 maarew photo 14 październik 2020 Google Opinia o Hotelu: Bardzo sympatyczna i kompetentna obsługa, zarówno na recepcji, jak i w restauracji. Pokój duży, czysty i schludny, spora i ładna łazienka. Centrum fitness sprowadza się do nienajlepiej wyposażonej siłowni, za to zlokalizowanej w podziemiach i dzięki temu czynnej całą dobę. Jedzenie w restauracji niezłe, śniadanie w formie bufetu, przyzwoite, jest w czym wybierać.
9/10 Frank, De 12 październik 2020 Booking.com Opinia o Hotelu: Sehr nettes Personal. Frühstück sehr gut. (Bardzo miła obsługa. Śniadanie bardzo dobre)
5/5 Szymon 09 październik 2020 Google Opinia o Hotelu: Nocuje w wielu hotelach i ten oceniam naprawdę wysoko. Obsługa kompetentna i zawsze uśmiechnięta. Wygodne pokoje, pyszne śniadanie, duży parking.
0/10 Piotr 04 październik 2020 Booking.com Opinia o Hotelu: Pracownik w recepcji uśmiechnięty, pomocny i bardzo miły. Pani kelnerka w restauracji szybka, uśmiechnięta i przemiła. Obiad wyśmienity. Śniadanie różnorodne i przepyszne. Tak w pokoju jak i w całym hotelu czyściutko. Naprawdę. Duża łazienka. Parking przy samym wejściu. Byliśmy w wielu miejscach, ale jesteśmy pod wrażeniem. Polecam wszystkim ten hotel. Może tylko to, że w pokoju nie zmieniono karty dań restauracyjnych. Bo jak się okazało były z poprzedniego tygodnia. Jednak nie jest to żadnym minusem. I tak polecam odwiedziny w tym hotelu.
5/5 Jan / Ostrów Wielkopolski 02 październik 2020 TripAdvisor Opinia o Hotelu: Wybrałem ten hotel ze względu na lokalizację aczkolwiek całokształt oceniam dobrze. Obsługa uśmiechnięta, pomocna, pokoje przestronne i czyste. Wyspałem się, zjadłem dobre śniadanie i o to dokładnie chodziło.
10/10 Janusz / Szczecin 02 październik 2020 Booking.com Opinia o Hotelu: Bardzo czysty pokój , przemiła i pomocną obsługa . Śniadania pomimo pandemii w bardzo smaczne i różnorodne.
5/5 Sara / Warszawa 02 październik 2020 Google Opinia o Hotelu: Hotel w bardzo dobrej lokalizacji, przytulne i czyste pokoje. super śniadania. Zdecydowanie polecamy 👍🏻😉
5/5 Denise 01 lipiec 2020 Facebook Opinia o Hotelu: Beautiful hotel, clean and big rooms, delicious breakfast and nice staff! Thank you!
5/5 Apostolo Ricardo 27 październik 2019 Facebook Opinia o Hotelu: EXCELENTE hotel, atendimento perfeito, comida maravilhosa e a acomodação MUITO boa. recomendo
5/5 Łukasz 12 październik 2019 Google Opinia o Hotelu: Czysto i przyjemnie. Miła obsługa. Dobre śniadania i ogólnie jedzenie w restauracji.
5/5 AdamKo 07 październik 2019 Google Opinia o Hotelu: Bardzo ładny, czysty hotel. Obsługa szybka pomocna, miła. Pokój i łazienka czysta. Żadnych nie pożądanych zapachów. Pokoje ciche (brak odgłosów sąsiadów), ładnie wykończone. Materace \"nie wyleżane\", pościel czysta bez zapachów (oczywiście na +). Śniadania smaczne, pieczywo zawsze świeże. W pokoju działająca (bez zapachów) klimatyzacja z prostą obsługą. Jedyny minus to odstająca tapeta w pokoju (ale to chyba szczegół). Pobyt w hotelu na duży plus. Wrócę tutaj na pewno
4/5 JaMiKra 15 luty 2019 TripAdvisor Opinia o Hotelu: Dobra i wygodna lokalizacja w pobliżu Muzeum Auschwitz Hotel jest prawie dokładnie na przeciw Muzeum, stąd 5 min piechotką. Wygodny naziemny i duży parking. Przemiła obsługa Pań na recepcji. Pomogły mi w rezerwacji biletu i wydrukowały go. Pokoje bardzo wygodne i obszerne, urządzone nowocześnie. Wygodna i duża łazienka. Śniadanie smaczne choć niezbyt bogate jak na 4*. Ja narzekać nie będę bo łakomczuchem nie jestem ale goście przyzwyczajeni do polskich 4* mogą czuć się nieco zawiedzeni - stąd ocena \"tylko\" bardzo dobra. Jak będzie okazja to chętnie tu wrócę
5/5 Warsaw Limousine Service 01 grudzień 2018 TripAdvisor Opinia o Hotelu: \"Witam serdecznie, jak byłem to piszę;) Hotel super, dla mnie lokalizacja naprzeciwko Muzeum Auschwitz nie jest ważna ale na pewno nie przeszkadza.Hotel widać że nowy, siłownia 24h! Obsługa, super uśmiechnięta. Śniadania jak na 4* W skali do 10, dam 7. Pokój, łazienka super! Materace bardzo wygodne a mam problemy z plecami więc wyczuwam...moment. Polecam, polecam i ja wrócę na pewno. Ja albo ktoś z Warsaw-limousineservice.pl:)\"
9.3/10 Łukasz / Rawicz 21 czerwiec 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Znakomicie położony obiekt, dający wiele możliwości zwiedzania. Niezwykle sympatyczny i kompetentny personel służący na każdym kroku pomocą.
5/5 Jan / Kraków 25 maj 2018 TripAdvisor Opinia o Hotelu: wygodnie Wybrałem ten hotel ze względu na lokalizację aczkolwiek całokształt oceniam dobrze. Obsługa uśmiechnięta, pomocna, pokoje przestronne i czyste. Wyspałem się, zjadłem dobre śniadanie i o to dokładnie chodziło
4/5 Maciej 11 styczeń 2018 TripAdvisor Opinia o Hotelu: CISZA I WYGODA Hotel godny polecania dla osób które cenią sobie wygodę i nowoczesny wystrój. Hotel z ładnymi pokojami dosyć przestronnymi z miejscem do pracy, parking jest przestronny a wi-fi działa bez problemu. Jedynym problemem w tygodniu jeżeli śpicie od strony magazynów jest hałas panujący rano ponieważ są tam hurtownie i jest głośno. Śniadania są w formie bufetu i każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa miła i pomocna, bardzo polecam ****.
Powered by  HS
Telefon
Telefon
Rezerwacja
Rezerwacja
Dojazd
Dojazd